Paluszki rybne

Paluszki rybne

Paluszki rybne

Przepis na : obiad

Filety rybne inaczej. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 400g filetów rybnych 300ml mleka 2 ugotowane ziemniaki 1 łyżka sosu sojowego 1 ząbek czosnku 1 cebula 1 liść laurowy 2 łyżki posiekanego koperku 1 jajko ugotowane na twardo bułka tarta olej sól, pieprz surowe jajko (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: 1. Filety rybne umyć, osączyć, chwile poddusić w mleku z dodatkiem 1/2 cebuli i listka laurowego, odcedzić. Drugą połówkę cebuli posiekać i podsmaży... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.