Kmin rzymski

Kmin rzymski

Kmin rzymski Do czego dodawać kmin rzymski. Czy kmin rzymski i kminek to to samo. Kmin rzymski, do czego dodawać kmin rzymski inaczej kumin. Kmin rzymski jest używany od tysięcy lat, zarówno w postaci całych, jak i mielonych nasion. Słynie ze swojej wszechstronności i zdolności wydobywania głębi smaku. To jedna z najpopularniejszych przypraw powszechnie stosowana między innymi w kuchni Bliskiego Wschodu, Indii, Ameryki Łacińskiej i Afryki Północnej. Kumin stanowi niezębny dodatek do hummusu, curry, gulaszy i...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, pierogi, zupa, ciasto, naleśniki, ryba, wołowina, sałatka, sałatki, gulasz, kurczak, przetwory, ciasteczka, ciasto na pierogi, kebab, sałatka meksykańska, tajska zupa, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.