Bezy migdałowe

Bezy migdałowe

Bezy migdałowe

Bezy migdałowe to ciekawa alternatywa dla tradycyjnych bez i tortu Pavlova. Proste w przygotowaniu, nie wymagają dużego nakładu pracy. Wystarczy jedynie dokładnie oddzielić żółtka i dobrze ubić miałka z cukrem. Wybierając jajka na bezy zazwyczaj kupuję rozmiar M lub L i pozostawiam w lodówce na minimum tydzień przed ubijaniem. Bezy migdałowe idealnie pasują do popołudniowej kawy, można je także wykorzystać, jako ozdobę do tortów lub przełożyć ulubionym kremem. Bezy migdałowe - składniki 3 duże białka (z jajek rozm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, śniadania, pierogi, naleśniki, pierogi przepis, sałatka, tiramisu, zupa, obiad, sałatki, tort, desery, surówka, torty, przetwory, ciasteczka, kolacja, deser, naleśnik, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, prosta zupa, ciasto na naleśniki, łatwe ciasto, sałatka do obiadu, bez pieczenia, tort kawowy, sałatki do pracy, sałatka do pracy, salatka z jajkiem

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.