Nadchodzi ten okres podczas, którego na większości blogów będą pojawiały się różne, różniste babki. Te klasyczne i dietetyczne. W moim wypadku: jedynie te zdrowe i "low-fat". Poniżej przedstawiam przepis na babkę, która jest baaardzo prosta i podwójnie szybka: szybka w przygotowaniu i szybko znika. U mnie wytrzymała ile? 3 godziny, bo 3 łasuchów :) Zachęcam do spróbowania :) Inspiracja: Internet Składniki: 4 jajka 2 lub 3 łyżki mąki kukurydzianej lub ziemniaczanej 3 łyżki otrąb owsianych lub zmielonych płatków owsi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...