
Nadchodzi ten okres podczas, którego na większości blogów będą pojawiały się różne, różniste babki. Te klasyczne i dietetyczne. W moim wypadku: jedynie te zdrowe i "low-fat". Poniżej przedstawiam przepis na babkę, która jest baaardzo prosta i podwójnie szybka: szybka w przygotowaniu i szybko znika. U mnie wytrzymała ile? 3 godziny, bo 3 łasuchów :) Zachęcam do spróbowania :) Inspiracja: Internet Składniki: 4 jajka 2 lub 3 łyżki mąki kukurydzianej lub ziemniaczanej 3 łyżki otrąb owsianych lub zmielonych płatków owsi... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...