Przepraszam za przerwę. Wróciłam. Składniki na 4 batony: 30g amarantusa ekspandowanego 30g otrębów żytnich lub przennych 1 łyżka pestek dyni 1 łyżka wiórek kokosowych 2 łyżki miodu Kilka łyżek wody Jeden baton ma: 102kcal B: 3,2g T: 2,2g W: 14,8g Przygotowanie: Wszystkie składniki wymieszać. Dodać tyle wody aby masa była lepka, ale nie za rzadka. Małą blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy masę i pieczemy ok. 20-35min w 180 stopniach do momentu aż się zarumieni. Kroimy po przestygnięciu os... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...