Schab ze śliwką w galarecie

Schab ze śliwką w galarecie

Schab ze śliwką w galarecie

Schab ze śliwką w galarecie to taki mój pewniak na wszelkich przyjęciach. Dobry jest zarówno zalany galaretą jak i bez niej, po prostu ułożony na półmisku. Pychotka Składniki: 1 kg świeżego schabu bez kości  15 suszonych śliwek papryka słodka vegeta sól, pieprz czosnek suszony odrobina ziół prowansalskich, 3 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki żelatyny Sposób przygotowania: Wszystkie przyprawy dokladnie mieszamy w miseczce, dodajemy oliwę. Powstałą marynatę nacieramy schab z każdej strony i na noc wstawiamy do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cukiernia Pychotki

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

Pychotka11Pychotka11

Lubię piec i gotować, a ten blog jest spełnieniem moich marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schab, ciasto, śliwka, ciasto francuskie, ciasto francuskie, drozdzowka, sosy, drożdżówki , ciasteczka, gofry, biszkopt, schab ze śliwką, wieprzowina, przystawki, ciasto ze śliwką, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Cukiernia Pychotki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.