Sałatka z fasolki szparagowej, cieciorki i podsmażanego ryżu
Sałatka z fasolki szparagowej, cieciorki i podsmażanego ryżu
Sałatka najlepiej smakuje, kiedy ryż wymiesza się z pozostałymi składnikami i schłodzi. Niestety walory estetyczne znacznie tracą na tym zabiegu, stąd to przekłamane zdjęcie powyżej ;). Przedstawiam dwie propozycje podania, ale niezależnie od tego, to danie nadaje się na obiad. Naprawdę można się najeść, mimo braku mięsa. Składniki: - 140 g fety - 2 garści fasolki szparagowej - 2 szklanki ugotowanej cieciorki/z puszki - 1 szklanka oliwek - 1 pomidor - 1 cebula - 1 woreczek ryżu (u mnie brązowy) - 1 łyżeczka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Corner With Recipes
Autor
shrewa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, zdrowe przepisy, pesto, ser feta, feta, sałatki, sałatka, fasolka, papryka, cebula, fasolka szparagowa, diety, dieta, sałatka z ryżem, mięso, obiad, sałatka z ciecierzycy, sałatka z papryki, sałatka z fetą, sałatka z pomidorem, mięso na obiad, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Corner With Recipes
Dodaj komentarz