Smaczne muffinki bananowo-czekoladowe. Nie za słodkie, chrupiące z zewnątrz i mięciutkie w środku. Bardzo dobrze wyważone proporcje składników (przepis znalazłam na opakowaniu cukru :)). Ze względu na dodatek czekolady lubię je jeść jak tylko lekko przestygną (czekolada jest wtedy jeszcze półpłynna). :-) Muffinki bananowe z czekoladąPRZEPIS Temperatura pieczenia: 200ºC Czas pieczenia: ok. 25 min. Składniki 60 g drobnego cukru trzcinowego 200 g mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do ... czytaj dalej...
Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...te zdjęcia sa przekonywujące :) ta czekolada zapowiada , że kosztowanie tych pyszności to sama rozkosz :)
Uwielbiam wszelkie bananowe wypieki, wygląda pysznie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
Ja banana w wypiekach lubię właśnie w zestawieniu z czekoladą. Banan sam w sobie jest dla mnie zbyt mało wyrazisty. ;)