BARSZCZ CZERWONY NA ŻEBERKACH

BARSZCZ CZERWONY NA ŻEBERKACH

BARSZCZ CZERWONY NA ŻEBERKACH

Przepis na : obiad

Pyszna, rozgrzewająca i pożywna zupa dla całej rodziny. Ugotowana na wywarze mięsno-warzywnym, z tartymi, surowymi buraczkami, czosnkiem i majerankiem. Zabielana gęstą, homogenizowaną śmietaną i podana z tłuczonymi ziemniaczkami. Ziemniaczki najpierw gotujemy, rozgniatamy na puree i mieszamy z podsmażoną cebulką. Ugotowaną marchew, pietruszkę i seler można drobno pokroić, mięso oddzielić od kości i podawać w zupie.  Aby barszcz miał intensywny rubinowy kolor, nie może gotować się na dużym ogniu, a tylko ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, buraczki, mięso, tarta, barszcz, skrzydełka, rosół, żeberka, kurczak, buraczki tarte, obiad, zupa z selera, zupa warzywna, gotowana marchewka, kurczak z czosnkiem, mięso na obiad, kurczak z warzywami

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.