Delikatny morszczuk z parowaru

Delikatny morszczuk z parowaru

Delikatny morszczuk z parowaru

Po grudniowym obżarstwie przyszedł czas na dania delikatne i nie obciążające żołądka. Sięgnęłam w głąb szafki i wyciągnęłam parowar, który był używany może z pół roku temu. To zestawienie przypraw, które znajduję się ppniżej, używam do każdego typu ryb. Jeżeli ktoś lubi pikantne smaki można dorzucić chili. Na drugim talerzu znalazła się świeżo złowiona troć, sezon rozpoczął się początkiem stycznia. Do tego podałam biały ryż, który musi być gotowany jako pierwszy bo około 50 - 60 minut. Jako warzywko wystąpiła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cooklife

Autor

cooklifecooklife

Jestem zalataną architekt, która kocha gotować. Na co dzień gotuję dla siebie i chłopaka a teraz chcę podzielić się moimi pomysłami z Wami. Z racji mojego zawodu bardzo zwracam uwagę na otaczający nas świat więc na blogu będę przemycać treści związane z przedmiotami, które w kuchni są użyteczne ale też cieszą oko. Zapraszam Was wszystkich do mojego świata ;)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ryż, czosnkowy, sok, marchewka, diety, sosy, sos czosnkowy, dieta, sos do ryżu, gotowana marchewka, drugie danie

Inne przepisy z cooklife

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.