Pstrąg pieczony z cytryną, czosnkiem i boczkiem
Pstrąg pieczony z cytryną, czosnkiem i boczkiem
Ryby są bardzo zdrowe i staram się, by dość często pojawiały się na naszym stole. Gdy tylko mam okazję kupuję świeżego pstrąga zwykłego lub tęczowego. Przyrządzam go z dodatkiem prostych składników, które wspaniale podkreślają delikatny smak ryby. Cytryna, czosnek, pietruszka, odrobina koperku i chrupiący boczek - jest szybko, prosto i pysznie! Idealne danie na niedzielny obiad. Pstrąg pieczony z boczkiem: 2 pstrągi patroszone 2 cytryny 100g miękkiego masła 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki pietruszki suszo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Cooking Monster
Autor
Cooking Monster
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, boczek, pstrag, obiad, szybki obiad, obiad na szybko, deser, desery, szpinak, pieczony boczek
Inne przepisy z Cooking Monster
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję