Pstrąg pieczony z cytryną, czosnkiem i boczkiem

Pstrąg pieczony z cytryną, czosnkiem i boczkiem

Pstrąg pieczony z cytryną, czosnkiem i boczkiem

Ryby są bardzo zdrowe i staram się, by dość często pojawiały się na naszym stole. Gdy tylko mam okazję kupuję świeżego pstrąga zwykłego lub tęczowego. Przyrządzam go z dodatkiem prostych składników, które wspaniale podkreślają delikatny smak ryby. Cytryna, czosnek, pietruszka, odrobina koperku i chrupiący boczek - jest szybko, prosto i pysznie! Idealne danie na niedzielny obiad.  Pstrąg pieczony z boczkiem: 2 pstrągi patroszone 2 cytryny 100g miękkiego masła 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki pietruszki suszo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cooking Monster

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.