Przepis na : kolacja
Caponata, to włoski (a właściwie sycylijski) gulasz warzywny. Danie to docenią smakosze, którzy lubią mięsiste, lekko dymne w smaku bakłażany, słodką paprykę, anyżkowego selera naciowego, słone oliwki i kapary.... caponata, to feria barw i smaków. Caponata, to prosta a zarazem wykwintna potrawa, złożona z kilku zwykłych składników, a uzależniająco pyszna. Kto raz spróbował, nigdy nie zapomni ;) Składniki: 2 bakłażany 3 średnie papryki (u mnie czerwona, żółta i zielona) 1-2 łodygi selera naciowego 3 śred... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.