Wolnowar posiadam już od dłuższego czasu i na blogu znajdziecie kilka przepisów z jego użyciem, ale ostatnio jakoś powędrował na półkę i przez dłuższy czas z niego nie korzystałam. Postanowiłam to zmienić, ponieważ przypomniałam sobie, że przecież gotowanie w wolnowarze to super sprawa! Wrzucam składniki, włączam, zapominam na kilka godzi, a obiad robi się sam ;) Jakiś czas temu sprezentowałam takie urządzenie rodzicom i mój tata się nim zachwyca i przygotowuje w nim przede wszystkim różnego rodzaju mięsa, a moj... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...