Pikantna pasta kanapkowa z gotowanego mięsa i wędzonego boczku

Pikantna pasta kanapkowa z gotowanego mięsa i wędzonego boczku

Pikantna pasta kanapkowa z gotowanego mięsa i wędzonego boczku

Przepis na : kolacja

Coraz mniej mięsa jadamy. Kiedyś nie wyobrażałam sobie obiadu bez niego, a teraz wolimy zastępować mięso innymi produktami. Są jednak potrawy, które raczej nie obędą się bez mięsnego dodatku, na przykład rosół czy cięższe zupy, takie jak kapuśniak czy grochówka.  Z zupy jarzynowej pozostała mi gotowana szynka wieprzowa, a z grochówki kawałek wędzonego boczku. Zastanawiałam się co z nich tym razem przygotować. Padło na pastę do chleba i to był bardzo dobry wybór :) Składniki: około pół kg gotowanego chudego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.