Oliwa z oliwek - co powinniśmy o niej wiedzieć

34
  • Oliwa z oliwek - co powinniśmy o niej wiedzieć
  • Oliwa z oliwek - co powinniśmy o niej wiedzieć

    Warsztaty w Akademii Kulinarnej Whirlpool rozbudziły moją ciekawość kuchni włoskiej. A ta, w znacznej mierze, opiera się właśnie na oliwkach i oliwie. Pierwsze moje spotkanie z oliwą nie było zbyt szczęśliwe: oliwa była niesmaczna, nie pachniała zbyt ciekawie i ogólnie zraziła mnie do siebie. Nie umiałam zrozumieć zachwycających się nią. Teraz wiem, że tamta oliwa była po prostu paskudnej jakości i pewnie termin przydatności do spożycia miała dawno za sobą. Potem, po dość długim czasie, trafiłam na oliwę, któ... Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Codzienna kuchnia niecodzienna

    Dodaj komentarz