Teraz Jajko - Dziecko Nr 7. Lipiec 2013 str. 42-43

Teraz Jajko - Dziecko Nr 7. Lipiec 2013 str. 42-43

Teraz Jajko - Dziecko Nr 7. Lipiec 2013 str. 42-43

Jajka są nie drogie, smaczne i wartościowe. Żółtko to porcja tak potrzebnego maluchowi dobrze przyswajalnego żelaza.  Jak je przyrządzać dla najmłodszych? Zapiekany pomidor (powyżej 10. miesiąca) okrągły pomidor średniej wielkości jajko łyżeczka bułki tartej pół łyżeczki drobno posiekanego szczypiorku łyżeczka oliwy Pomidor umyj, zetnij mu wierzch i wyjmij środek tak, aby powstała pomidorowa miseczka. Wnętrze pomidora osusz papierowym ręcznikiem. Nagrzej piekarnik do 180 stopni. Do pomidora wsyp bułkę tart... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ziemniaki, mięso, groszek, bułki, jajecznica, zupa, koperek, mus, cukinia, drobiowe, placuszki, brokuły, kasza, kolacja, brokuł, tosty, ciasto, ciasto owocowe, pieczone ziemniaki, mięsa pieczone, ciasto z masa, ciasta z masa, brokuł z jajkiem, zupa brokułowa, drugie danie, ziemniaki zapiekane, zupa pomidorowa

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.