Czas pieczenia ciast

Czas pieczenia ciast

Ciasta drożdżowe- małe wyroby: czas : 15 minut temperatura: 180-200stC ciasta drożdżowe- średnie babki: czas :30-40 minut temperatura:160-180stC ciasta drożdżowe- duże ciasta: czas :50-90 minut temperatura:160-180stC Ciasta ucierane: czas : 35-60 minut temperatura:160-180stC ciasta kruche - ciasteczka: czas : 15-20 minut temperatura: 200stC ciasta kruche - nadziewane: czas : 45-55 minut temperatura:180-200 stC serniki: czas : 60-90 minut temperatura:160-180stC pierniki - drobne wyroby: czas : 20-25 minut te...

Czytaj dalej na blogu ciasta i desery czyli na słodko

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, deser, desery, ciasto drożdżowe, drożdżowe, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, ciasto biszkoptowe, sernik, placki, babki, piernik, kruche ciasteczka, ciasto ucierane , ciasteczka, roladki

Inne przepisy z ciasta i desery czyli na słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.