U większości z nas, wątróbka nie koniecznie przywołuje smaczne skojarzenia – głównie ze względu na wspomnienia z dzieciństwa. Jest ona często traktowana jest jako mięso niższej kategorii, a raczej jako coś, co mięso tylko przypomina. Jej prezencja w sklepach mięsnych również nie zachęca do zakupu. Warto jednak rozważyć, co tracimy eliminując ją z naszej diety. Wątróbka jako źródło wielu witamin Wątróbka jest jednym z tych pokarmów, który zawiera wiele witamin i minerałów. Stanowi jedno z najlepszych źród... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...