Jak sie już Wōm 1 zmiyrzły 2 kurczaki posute 3 samōm 4 solōm, pieprzym i paprykōm, to joł 5 bych Wołs chcioł zachyńcić do tego richtig 6 ajnfachowego 7 dania. Nic sie niy trza natrołpić 8 , a smak mołcie blank 9 inakszy 10 , a do tego zawsze sie jeszcze mogecie poasić 11 , że warzicie 12 dania ze kuchniōw ze cołkego 13 świata. Sam żech napisoł, że to sōm udziki, ale jak chcecie, to mogecie 14 tak narychtować i całoł 15 kura abo i yno filety ze podudziōw. Co potrza? 1 kg udzikōw abo podudziōw 1 łeżka pomelaneg... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)