
Na świynta moja Muter już połra lołt 1 kupuje wyndz ō noł 2 szinka, takoł w cołojści i do tego tak fajnie powi ōnzano dratwōm 3 . Owijoł jōm potyn we alufolia 4 i pieke 5 bez 6 godzina abo półtora we bratrurze 7 . Chop w kuchni- jak już wiycie- lubi sznupać 8 po roztomajtych receptach 9 , wymyślać, eksperymyntować i tak prziszoł na ta idyja 10 , coby ta szinka uwarzić. A żeby z tego warzynioł do tyj szinki tyż wlazły jake nowe smaki, to sie jōm uwarzōł ze grincojgym 11 . I niy dojś, że mu wyszła z tego luksusowo... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)