Przepis na : śniadanie
Pomyśloł żech sie, że trza by sam wciepnōńć 1 tyż jaki recept 2 do tych, co to majōm dwie lewe rynce do warzynia. 3 Coś ajnfachowego, 4 a przi tym- jeszcze jak sie moł 5 jajca łod szczyńśliwych kurōw- tak dobrego, że niyjedna baba abo chop bydzie chcioł łostać 6 na taki frisztik. 7 Dać sam idzie 8 i szinka, i wōszt, 9 i wyndzōnka 10 abo, jak to za starego piyrwy 11 bōło, kōnsek szpeku. 12 Na kōniec trocha sznitlochu 13 i…. prrr…, to tera łod poczôntku. Co potrza? jajca (umyte)- wszysko zależy łod... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)