Post numer dwa w ramach JAGLANEGO WTORKU bę dzie z decy dowanie na sło dko :) Je dną z wielu zalet kaszy jaglanej jest jej smak oraz możliwość przygotowania jej na wiele sposobów i na sło dko i wytrawnie. Możemy we własnych czterech kątach kuchni o dkrywać fantastyczne z drowe smaki. W ramach nowego przepisu b ę dziemy mogli wy dobyć sło dycz bez do datku cukru :) Spróbujcie koniecznie :) Skła dniki (2 porcje): 2 duże sło dkie jabłka 3 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej 4 łyżki białego sera półtłustego 3 łyżki... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...