GOŁĄBKI Z MIĘSEM WIEPRZOWYM W SOSIE POMIDOROWYM
GOŁĄBKI Z MIĘSEM WIEPRZOWYM W SOSIE POMIDOROWYM
GOŁĄBKI Z MIĘSEM WIEPRZOWYM W SOSIE POMIDOROWYM Zapraszam do zrobienia klasycznego, polskiego dania, jakim są gołąbki faszerowane mięsem wieprzowym z dodatkiem sosu pomidorowego. Polska klasyka, która zawsze dobrze smakuje. Polecam użyć zielonego pieprzu zamiast czarnego, jest bardziej delikatny i nie tłumi reszty smaków. Składniki na gołąbki mięso wieprzowe 1200 g biały ryż 150 g cebula biała 2 szt. kapusta włoska 18 liści sól 2 szczypty pieprz zielony 2 szczypty jajko 1 szt. bulion warzywny 2 l olej 10 ml.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu chefintheforest
Autor
chefintheforest
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, sosy, mięso, ryż, sos pomidorowy, kapustą, mielone, mięso mielone, jajka faszerowane
Inne przepisy z chefintheforest
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję