PULCHNE RACUCHY DROŻDŻOWE (PAMPUCHY)

PULCHNE RACUCHY DROŻDŻOWE (PAMPUCHY)

PULCHNE RACUCHY DROŻDŻOWE (PAMPUCHY)

Przepis na : obiad

Oj boskie są te racuszki, gdybym mogła, to jadłabym je codziennie, ale o wagę trzeba dbać J No reklamować chyba ich zbytnio nie muszę, bo smakiem i wyglądem same się bronią. Chrupiące z zewnątrz i puchate w środku. No niebo w gębie, mówię wam! Trzeba ich spróbować i tyle, by uwierzyć J SKŁADNIKI: ( ok 15 sztuk) ·        3 szklanki mąki pszennej ·        1 i ½ szklanki ciepłego mleka (nie gorącego) ·        40 g świeżych drożdży ( W ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Calzonella.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.