Przepis na : deser
Szybkie przygotowanie, smaczne degustowanie i ekspresowe znikanie. Świetna alternatywa dla gotowych smakołyków sklepowych. Miód możesz zastąpić cukrem brzozowym (ma mniejszy indeks glikemiczny) Składniki: -fasola czarna konserwowa- 1 puszka (240 g) - kakao (30 g) - jaja 2 szt. - banan 3 szt. (300 g) - miód (75 g) - proszek do pieczenia - 1 łyżeczka Wykonanie: Włączyć piekarnik na 180 stopni. Następnie płuczemy dokładnie fasolę i przesypujemy ją do dużej miski. Dodajemy do niej jajka, banany, kakao, pros...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...