Młode ziemniaczki w towarzystwie świeżych ziół to rarytas sam w sobie .Latem chętnie jadamy potrawy warzywne . U mnie często na obiad są po prostu ugotowane ( czasem potem podrumienione na maśle ) młode ziemniaki i miska sałaty , mizerii lub zestaw różnych sezonowych jarzynek lub surówek ( kalafior, fasolka szparagowa, pomidor z cebulką, młoda marchewka z kalarepkę itp.) Czytaj więcej » czytaj dalej...
Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Młode ziemniaki są tak pyszne, że nie wymagają absolutnie obecności mięcha :)) Ja tez uwielbiam je z mizerią, sałatą, albo po prostu szklanką maślanki. dziś mam na obiad makaron i chętnie zamieniłabym go na kilka Twoich ziemniaczków :)) Pozdrawiam
Jeszcze takim sposobem nie gotowałam ziemniaków - dziękuję za kolejny fajny przepis:):)Takie ziemniaczki na pewno posmakują moim ziemniakowym ludkom:):)