Szczawiowa z panierowanym jajkiem

Szczawiowa z panierowanym jajkiem

Szczawiowa z panierowanym jajkiem

Pomysł z panierowanym jajkiem podpatrzyłam na niemieckim blogu przy kremowej zupie szpinakowej (Spinatrahmsuppemit gebackenem Ei  na stronie Essen &Trinke ).Tam co prawda chodziło o jajka gotowane w skorupkach i potem po panierowaniu smażone w głębokim tłuszczu , a zupa gotowana była ze szpinaku , ziemniaków i szalotki z imbirem. Ale co to w końcu za różnica - ważny był pomysł na podanie jajka na twardo  w panierce. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 1 czerwca 2014 14:41:20

takiej zupy jeszcze nie jadłam:)

Christopher Konkel, 2 czerwca 2014 11:11:03

Pyszna ta Twoja zupa.Pomysł z jajkiem ekstra.