Pierogi z gotowaną polędwicą, aromatem cytryny i tymianku

Pierogi z gotowaną polędwicą, aromatem cytryny i tymianku

Pierogi z gotowaną polędwicą, aromatem cytryny i tymianku

Zostało mi polędwicy wieprzowej gotowanej na parze. Miała być zjedzona do chleba , ale jakoś nie bardzo miałyśmy na nią ochotę. Jak każde mięso doskonale nadawała się za to jako farsz na pierogi. Postanowiłam przy okazji wypróbować smak , który od jakiegoś czasu za mną chodził-doprawienia mięsa otartą skórką z cytryny i tymiankiem. Okazało się, że ten smak z wyobraźni jest doskonały w realu. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 29 maja 2014 19:35:57

ciekawy pomysł na farsz:)