Filet z udźca indyka smażony z papryką i cukinią

Filet z udźca indyka smażony z papryką i cukinią

Filet z udźca indyka smażony z papryką i cukinią

Doskonały smak mięsa podkreślony esencją Knorr do duszonych mięs Co potrzeba: 1 kg udźca z indyka bez kości, 1 esencja Knorr do duszonych mięs, ½ płaskiej łyżeczki curry, ½ płaskiej łyżeczki pieprzu, 1 płaska łyżeczka słodkiej papryki, 1 duża, czerwona, mięsista papryka, 1 średnia cukinia (500 g) sól Wykonanie: Indyka kroimy w mniejsze kawałki, paprykę obieramy ze skórki, kroimy na cieniutkie paseczki, cukinię pozbawiamy pestek i miękkiego środka, kroimy w bardzo drobną kostkę. Na patelnię dajemy 5 łyżek olej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję