Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
Recencja książki "Kuchnia toskańska" P. Adamczewskiego
„ Kuchnia Toskańska ” to książka napisana przez Piotra Adamczewskiego , reportera i krytyka kulinarnego „Polityki”. Książka Adamczewskiego zawiera wiele przepisów na smaczne dania: mięsne, rybne, z owocami morza, wegetariańskie, zupy i desery. Książka "Kuchnia Toskańska" Piotra Adamczewskiego to nie tylko spis włoskich przepisów, ale także interesujący fotoprzewodnik po tym pięknym regionie, który nazywany jest przez autora krainą tysiąca smaków. Autor opowiada o urokliwych toskańskich mi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty
Autor
Małgorzata Kwiatkowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dania mięsne, owoce morza, deser, zupa, desery, ciekawe przepisy, naleśniki, bruschetta, cukinia faszerowana, szaszłyki, naleśnik, cukinia, zupa pomidorowa, tiramisu, ryba, ryby, ciasto, zupa rybna, ciasto na naleśniki, ryba w ciescie, fajne ciasta
Inne przepisy z Bon Appetit Małgorzaty
Dodaj komentarz