Burger z miętą + camembert z sosem porzeczkowym i tagliatelle z cukinii
Burger z miętą + camembert z sosem porzeczkowym i tagliatelle z cukinii
Lubię krówki, szczególnie na talerzu :-P wiem, jestem bez serca, ale łączę 2 diety: bezglutenową i z niskim indeksem glikemicznym, i cóz zrobić ....mogę jeść głownie mięcho :-P A jesli polska wołowinka to i polskie porzeczki z ogórdka, jarmuż i mięta. Iście królewski obiad! Wołowinę doprawiłam przyprawą do kebaba od Edmir-pol. Od razu wyczułam intensywny smak i aromat kuminu. Dzięki Edmir - pol mogliśmy ufundować nagrody dla uczestników naszego pikniku rodzinnego w Opolu Żarłostacja. Edmir-pol to rodzinna firma z ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty
Autor
Małgorzata Kwiatkowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, camembert, tagliatelle, sosy, mielone, porzeczki, czerwona porzeczka, sok, warzywa, mięso, mięso mielone, dekoracje, obiad, bezglutenowe, diety, krówka, dieta, wołowina, warzywa na patelnie, sos do mielonego , mielone z warzywami, mięso na obiad
Inne przepisy z Bon Appetit Małgorzaty
Dodaj komentarz