Burger z miętą + camembert z sosem porzeczkowym i tagliatelle z cukinii

Burger z miętą + camembert z sosem porzeczkowym i tagliatelle z cukinii

Burger z miętą + camembert z sosem porzeczkowym i tagliatelle z cukinii

Lubię krówki, szczególnie na talerzu :-P wiem, jestem bez serca, ale łączę 2 diety: bezglutenową i z niskim indeksem glikemicznym, i cóz zrobić ....mogę jeść głownie mięcho :-P A jesli polska wołowinka to i polskie porzeczki z ogórdka, jarmuż i mięta. Iście królewski obiad! Wołowinę doprawiłam przyprawą do kebaba od Edmir-pol. Od razu wyczułam intensywny smak i aromat kuminu. Dzięki Edmir - pol mogliśmy ufundować nagrody dla uczestników naszego pikniku rodzinnego w Opolu Żarłostacja. Edmir-pol to rodzinna firma z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.