Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem
Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem
Przepis na : obiad
Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem Kruche, smaczne i bardzo aromatyczne zrazy z karkówki, młodej kapusty oraz boczku wędzonego to pyszny pomysł na obiad! Składniki: 1 kg karkówki ok. 1/4 główki kapusty 10 dkg wędzonego boczku w plastrach 1 szklanka mąki olej do smażenia 1,5 szklanki bulionu 1 łyżeczka koncentratu 1 łyżka posiekanego koperku Przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie *** Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy na 1 centymetrowe plastry *** *** Mięso ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
roladki, kapustą, obiad, karkówka, zrazy, mięso, boczek, danie jednogarnkowe, sosy, pomysł na obiad, surówka, dania mięsne, przystawki, karkówka na obiad, sos pomidorowy, szybki obiad, surówka z kapusty
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję