Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Przepis na : obiad

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem Kruche, smaczne i bardzo aromatyczne zrazy z karkówki, młodej kapusty oraz boczku wędzonego to pyszny pomysł na obiad!     Składniki: 1 kg karkówki ok. 1/4 główki kapusty 10 dkg wędzonego boczku w plastrach 1 szklanka mąki olej do smażenia 1,5 szklanki bulionu 1 łyżeczka koncentratu 1 łyżka posiekanego koperku Przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie       *** Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy na 1 centymetrowe plastry *** *** Mięso ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

roladki, kapustą, obiad, karkówka, zrazy, mięso, boczek, danie jednogarnkowe, sosy, pomysł na obiad, surówka, dania mięsne, przystawki, karkówka na obiad, sos pomidorowy, szybki obiad, surówka z kapusty

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.