Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem

Przepis na : obiad

Roladki wieprzowe z młodą kapustą i bekonem Kruche, smaczne i bardzo aromatyczne zrazy z karkówki, młodej kapusty oraz boczku wędzonego to pyszny pomysł na obiad!     Składniki: 1 kg karkówki ok. 1/4 główki kapusty 10 dkg wędzonego boczku w plastrach 1 szklanka mąki olej do smażenia 1,5 szklanki bulionu 1 łyżeczka koncentratu 1 łyżka posiekanego koperku Przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie       *** Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy na 1 centymetrowe plastry *** *** Mięso ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.