Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach
Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach
Przepis na : obiad
Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach Idealny sposób na wykorzystanie poświątecznych mięs, szynek i kiełbas. Przygotowując ten pyszny gulasz wykorzystujemy pozostałe kawałki wędlin i pieczeni, które zostały nam w lodówce po świętach lub większych uroczystościach. Dodajemy także kiszonego ogórka oraz koncentrat pomidorowy i opcjonalnie możemy także dołożyć inne warzywa lub np. pieczarki, u mnie była to papryka, której akurat miałam za dużo w lodówce Składniki: ok 500g węd... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gulasz, ogórki, obiad, mięso, ogórki kiszone, kiełbasa, danie jednogarnkowe, obiad na szybko, szybki obiad, przekąski, przystawki, boczek, pieczarki, dania mięsne, szynka, przekąska, pieczywo, tani obiad, pieczona szynka, pieczeń z szynki, szynka gotowana, pieczony boczek, pieczarki przekąska
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz