Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach

Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach

Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach

Przepis na : obiad

Forszmak – tradycyjny gulasz przygotowywany po świętach Idealny sposób na wykorzystanie poświątecznych mięs, szynek i kiełbas. Przygotowując ten pyszny gulasz wykorzystujemy pozostałe kawałki wędlin i pieczeni, które zostały nam w lodówce po świętach lub większych uroczystościach. Dodajemy także kiszonego ogórka oraz koncentrat pomidorowy i opcjonalnie możemy także dołożyć inne warzywa lub np. pieczarki, u mnie była to papryka, której akurat miałam za dużo w lodówce     Składniki: ok 500g węd... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gulasz, ogórki, obiad, mięso, ogórki kiszone, kiełbasa, danie jednogarnkowe, obiad na szybko, szybki obiad, przekąski, przystawki, boczek, pieczarki, dania mięsne, szynka, przekąska, pieczywo, tani obiad, pieczona szynka, pieczeń z szynki, szynka gotowana, pieczony boczek, pieczarki przekąska

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.