Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży!
Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży!
Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży! Delikatny, puszysty w środku i pysznie chrupiący z zewnątrz. Wspaniale smakuje gdy jest jeszcze ciepły, posmarowany masełkiem. Ale prawdziwym fenomenem jest to, że zachowuje świeżość i miękkość przez kilka dni. Składa się z niewielu składników, z których nieoczywistym i trochę zadziwiającym jest dodatek twarogu, dzięki czemu chleb tak szybko nie czerstwieje. Koniecznie wypróbujcie ten przepis! Składniki: 550g mąki pszennej typu 650 7g suchyc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe
Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?
Czytaj dalej...Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, ciasto, sałatka, sałatki, przystawki, przekąski, bułki, chleb na drożdżach , sałatka imprezowa
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję