Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży!

Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży!

Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży!

Chleb nocny – szybki, mięciutki i długo świeży! Delikatny, puszysty w środku i pysznie chrupiący z zewnątrz. Wspaniale smakuje gdy jest jeszcze ciepły, posmarowany masełkiem. Ale prawdziwym fenomenem jest to, że zachowuje świeżość i miękkość przez kilka dni. Składa się z niewielu składników, z których nieoczywistym i trochę zadziwiającym jest dodatek twarogu, dzięki czemu chleb tak szybko nie czerstwieje. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!     Składniki: 550g mąki pszennej typu 650 7g suchyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję