Brokułowe jajeczka faszerowane Jajka, brokuł, szynka i papryka to bardzo smaczne połączenie smakowe. Pyszne i efektowne jajeczka faszerowane mogą być ciekawym pomysłem na wielkanocne śniadanie lub stanowić niebanalną przekąskę na imprezowym stole. Polecam! Składniki: 6 jajek 1/2 brokuła 10dkg szynki kawałek czerwonej papryki kawałek żółtej papryki Sos: 2 łyżki majonezu 1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego 1 ząbek czosnku sól, pieprz *** Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obie... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...