Biała kiełbasa pieczona w piwie Pewniak na Wielkanoc! Soczysta i aromatyczna kiełbasa z pieca w gęstym sosiku cebulowo-piwnym. Świetnie smakuje zarówno zaraz po wyjęciu z piekarnika, jak i jako zimna przekąska. Polecam! Składniki: 7-8 surowych białych kiełbas 2-3 duże cebule ok 1,5 szklanki ciemnego piwa 2 łyżki miodu 4 łyżki musztardy 1 łyżka masła 1 łyżka suszonego majeranku 1 łyżeczka słodkiej papryki szczypta chilli sól, pieprz *** Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...