Przepis na : obiad
Dzisiejszy kurczak zadowoli nie tylko odchudzających się, ale także jedzących normalnie, którzy nie muszą liczyć kalorii. Samo przygotowanie kurczaka jest banalnie proste, bo wystarczy kilka aromatycznych przypraw, zamacerowanie w nich kurczaka a następnie uduszenie go w pysznym sosie w piekarniku. I teraz różnica w stosunku do tego jak mogą go jeść jedni a jak drudzy. Odchudzający zdejmują z kurczaka pyszną skórę i zjadają mięso z dużą ilością sałatki. Wszyscy inni nie żałują sobie i jedzą go z ryżem, kuskusem i... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Ależ musi być atomatyczny. Ja nie z tych dietujących, ale bez skórki poproszę ;)
Mmm, brzmi pysznie! ---http://takeittasty.blogspot.comhttp://fb.com/takeittasty
Bardzo chętnie wypróbuję tych Twoich aromatów, zapowiadają się naprawdę przepysznie. Ja wiecznie ściągam tę pyszną skórkę, bo inaczej bym tylko rosła, na szczęście pieczony kurczak jest równie dobry ze skórką jak i bez:)