Klops w cieście francuskim

Klops w cieście francuskim

Klops w cieście francuskim

Mięso mielone w kolejnej odsłonie. Niedawno robiłam pyszny klops wg Julii Child, tym razem mając w lodowce dodatkowo ciasto francuskie postanowiłam je wykorzystać. Jako inspiracje na metodę zawijania wykorzystałam pomysł z bloga Brulion z przepisami. I był to strzał w dziesiątkę, bo metoda zawinięcia podpieczonego mięsa w ciasto jest o wiele lepsza od zawijania go od razu. Klops jest przepyszne szczególnie na zimno, do chleba idealny jako pasztet.  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 12 września 2013 18:08:31

fajny pomysł, podoba mi się:)

Majana, 12 września 2013 19:12:23

Bardzo ładnie wygląda :)

Bernadeta, 13 września 2013 00:49:03

dziekueje bardzo. i do tego pyszny.

Bernadeta, 13 września 2013 00:49:23

dziekuje. pozdrawiam.

Izaa, 14 września 2013 17:54:48

bardzo fajny pomysł

Bernadeta, 16 września 2013 00:16:59

dziekuje bardzo.