Gołąbki z mięsem z wolnowaru

Gołąbki z mięsem z wolnowaru

Gołąbki z mięsem z wolnowaru

Przepis na : obiad

Dawno nie było tutaj żadnego przepisu z użyciem wolnowaru, naprawiam więc ten błąd. Jako że jest jesień, sezon na kapustę trwa to zrobiłam gołąbki, ale nie jak zawsze w piekarniku czy ganku, ale tym razem w wolnowarze. Po pierwsze nie musiałam gotować ryżu, bo sam doszedł w trakcie gotowania gołąbków i nie musiałam się martwić czy się przypalą czy sos za szybko odparuje. Nic z tych rzeczy. Gołąbki ugotowały się w sosie, były miękkie, sos mocno pomidorowy i aromatyczny. A roboty tyle co nic. Polecam. Czytaj ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.