Ostatni tydzień dosyć pracowicie zleciał mi na robieniu przetworów, które wkrótce tutaj się stopniowo pokażą. Zacznę od kapusty czerwonej, której dawno nie robiłam, może dlatego ze poprzedni przepis nie był idealny. Teraz sugerując się wskazówkami koleżanki z pracy i proporcjami zalewy wyszła boska kapusta. Dzięki takim przetworom ta zima będzie na pewno udana. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Marynowanej kapusty chyba nie miałem jeszcze okazji jeść. Trzeba w tym sezonie zrobić kilka słoiczków. :)
Czekam na przepis, uwielbiam marynowaną kapustę :))))Pozdrawiam :)
Mam właśnie dwie główki czerwonej kapusty i tak poszukuje po necie co by tu z nich zrobić ;) już chyba wiem :D
czerwona kapuste uwielbiam pod każda postacią. Twoja musi być pyszna