Pieczony boczek na kanapkę

Pieczony boczek na kanapkę

Pieczony boczek na kanapkę

Kanapka codzienność każdego dnia i aby nie popaść w rutynę staram się coś nowego na chleb zrobić,jakąś pastę, wędlinę czy coś z nabiału. Tym razem padło na boczek moi domownicy nie przepadają za ziołami w wędlinie więc zrobiłam boczek z bardzo podstawowych składników a smaku całości nadawały zioła takie jak rozmaryn, tymianek oraz  cebula, czosnek które umieściłam w naczyniu żaroodpornym pod boczkiem zwijanym. Podczas wolnego pieczenia mięso puściło soki, wytopił się tłuszcz tworząc z całości własny aro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Basia w kuchni

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.