Rosół na niedzielny obiad i bulion do wykorzystania.
Rosół na niedzielny obiad i bulion do wykorzystania.
Zrobienie idealnego rosołu zajęło mi kilka lat. No nie żebym ten sam rosół gotował przez ten czas, kwestia dojścia do perfekcji.Pamiętam, że właśnie niedzielny rosół, był pierwszym złożonym daniem, które zrobiłem w wieku niespełna ośmiu lat. Babcia, która zachorowała wtedy, leżała w łóżku i instruowała mnie jak etapami go przygotować.Ważny jest wybór mięsa. Rosół ma być esencjonalny, pełen smaku, a zapach ma się rozchodzić po całym domu. Używam przynajmniej trzech rodzajów mięsa. Dobre będzie połączenie wołowiny z... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
obiad, rosół, mięso, warzywa, pietruszka, por , kapustą, kaczki, cukinia, włoska, zupa, czosnek, jajko, marchewka, indyk, wołowina, seler, skrzydełka, cebula, sposoby na jajko, mięso na obiad, gotowana marchewka, zupa z selera, dania bez mięsa, dania na gorąco
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję