Przepis na : obiad
Chcesz sprawić niespodziankę rodzinie w ramach obiadu, a w kuchni masz tylko filety z kurczaka? Filet z kurczaka faszerowany serem i pieczarkami będzie rozwiązaniem. Niby kurczak, a jednak z niespodziewanym farszem w środku, który (choć prosty) nadaje potrawie oryginalnego smaku. Smok poleca fileta z kurczaka podawać z pieczonymi ziemniakami z piekarnika . {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/kurczak-faszerowany-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/kurczak-faszerowany-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/kurczak-faszerowany-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["2 wi\u011... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...