BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI Z JAGLANYM KREMEM I GRUSZKĄ

BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI Z JAGLANYM KREMEM I GRUSZKĄ

BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI Z JAGLANYM KREMEM I GRUSZKĄ

Składniki na 10 porcji: 2 szklanki ugotowanej czerwonej fasoli 1 dojrzały banan 3 łyżki kakao 1/2 szklanki mleka sojowego 1 łyżka mąki owsianej  1 łyżka mąki kukurydzianej 4 kostki gorzkiej czekolady 95% (40 g)  Zrobić puree z fasoli za pomocą blendera, następnie dodać banana i mleko sojowe i ponownie zblendować. Wsypać kakao - zmiksować. Wsypać oba rodzaje mąk i całość dobrze wymieszać. Na koniec dosypać posiekaną gorzką czekoladę i ponownie wymieszać. Masę przełożyć do tortownicy (średnica 22 cm) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Banana Smiles

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.