Przepis na : obiad
Jesienną porą często w moim domu gości zupa z dyni, jest pyszna, rozgrzewająca i sycąca. Najlepiej smakuje mi podana z grzankami czosnkowymi. Składniki: 1,5 kilograma dyni Hokkaido 1 marchewka 1 pietruszka 1 batat 1 mała cebula 2 ząbki czosnku 3 litry rosołu Sól, pieprz Papryka chili Słodka papryka 1 łyżka oleju kokosowego Grzanki czosnkowe Mamut Sposób przygotowania: Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy, na patelni roztapiamy olej kokosowy i wrzucamy cebulę z czosnkiem. Marchewką, pietruszkę oraz batata obiera... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...