Zimowy szparag - skorzonera przepis

Zimowy szparag - skorzonera przepis

Zimowy szparag - skorzonera przepis

Przepis na : kolacja

Przypomina smakiem szparagi. Dlatego nazywana jest zimowym szparagiem, choć jej nazwa to wężymord czarny korzeń. Jaki kupić? Ja kupiłam na targu polską skorzonerę. Jest znacznie mniejsza niż oferowana w większych sklepach z Niemiec.  Przygotowałam ją w jaju i w mące  Mistrzowska Mieszanka  ( maka jaglana, siemię lniane, mąka konopna, nasiona konopi, mąką ze skiełkowanych ziaren brązowego ryżu).   Skorzonerę należy przygotowywać w rękawiczkach ze względu na brunatny sok, który farbuje ręce.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajko, frytki, ciasto, szparagi, cytryna, mak, ziemniaki, ryż, kolacja, bezglutenowe, ciasto z makiem, obiad, przekąski, szybkie ciasto, ryż smażony, ryż z warzywami, ziemniaki na obiad, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad, szybkie przekąski

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.