Śledzie na pure z buraka i z jabłka z musztardą, koprem z żytnim podpłomykiem

Śledzie na pure z buraka i z jabłka z musztardą, koprem z żytnim podpłomykiem

Śledzie na pure z buraka i z jabłka z musztardą, koprem z żytnim podpłomykiem

Przepis na : kolacja

Śledzie są tanie, zdrowe, niskokaloryczne. Bogate w białko, witaminy i mikroelementy.  I choć jest to tłusta ryba  ma niewiele kalorii. Dań na śledzie jest mnóstwo.Ja podałam je na pure z buraków i prażonego jabłka, z miodem, octem jabłkowym, tymiankiem. Na wierzchu ziarnista musztarda i czerwona cebula. Do przybrania świeży koper. 2 ugotowane lub upieczone buraki jabłko szara reneta uprażone szczypta tymianku łyżeczka octu jabłkowym łyżeczka miodu pieprz i sól do smaku opakowanie matiasów Seko czerwona... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, śledź, jabłka, burak, niskokaloryczne, ryby, ryba, ciasto, jabłka prażone, kolacja, wielkanoc, przekąski, boże narodzenie, śledź w occie, ryba w occie, śledź w cieście, ciasta z jabłkami, ryba w ciescie, tanie ciasto, ciasto na boże narodzenie

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.