Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem i gremolatą
Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem i gremolatą
Przepis na : kolacja
Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem jaśminowym i gremolatą z przepisu Jasepha Seelesto. 2 piersi kaczki zamarynuj w : 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki soku z pomarańczy 1 łyżeczka miodu akacjowego lub lipowego pół anyżku gwiaździstego 4 plasterki imbiru posiekanego w paseczki odrobina cynamonu Ponacinaj piersi kacze od strony skóry. Włóż do marynaty na około 30 minut najmniej. Ugotuj ryż jaśminowy według przepisu na opakowaniu . Przygotuj gremolatę z książki Josepha Seeles... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pomarańcze, piersi, ryż, kaczki, pierś, piersi z kaczki, imbir, marynaty, maliny, sosy, kolacja, bezglutenowe, obiad, pierś w marynacie, sos do ryżu, ryż smażony
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję