Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem i gremolatą

Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem i gremolatą

Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem i gremolatą

Przepis na : kolacja

Pierś kaczki marynowana w imbirze z filecikami pomarańczy, ryżem jaśminowym i gremolatą z przepisu Jasepha Seelesto. 2 piersi kaczki zamarynuj w : 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki soku z pomarańczy 1 łyżeczka miodu akacjowego lub lipowego pół anyżku gwiaździstego  4 plasterki imbiru posiekanego w paseczki  odrobina cynamonu Ponacinaj piersi kacze od strony skóry. Włóż do marynaty na około 30 minut najmniej.  Ugotuj ryż jaśminowy według przepisu na opakowaniu . Przygotuj gremolatę z książki Josepha Seeles... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.