Pasta z pieczonej papryki i czerwonej soczewicy
Pasta z pieczonej papryki i czerwonej soczewicy
Przepis na : kolacja
Cztery razy w tygodniu jestem weganką, dwa razy wegetarianką w pozostałe dni jem ryby, czasem indyka i eko kurczaka. Przez dwa lata nie jadłam mięsa. Ale ryby ... choć w tym przepisie nie ma, bardzo lubię! 1 szklanka czerwona soczewica 1 ok. łyżeczka sól 2 szt. papryki czerwonej pestki słonecznika 1 łyżka rozmaryn - kilka igiełek 1/2 łyżki papryka ostra Papryki upiecz w piekarniku nastawionym na 190 stopni ok 1 godziny. Zdejmij skórkę, i oczyść z nasion. Soczewicę ugotuj według przepisu ale wlej mni... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, pasta, słonecznik, pasty, seler naciowy, śniadania, indyk, kurczak, mięso, pieczywo, seler, kolacja, bezglutenowe, kurczak z papryką , kurczak z warzywami
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję