Pasta fasolowa z cytryną z anchois do chleba

Pasta fasolowa z cytryną z anchois do chleba

Pasta fasolowa z cytryną z anchois do chleba

Przepis na : kolacja

Uwielbiam pasty do chleba. Zwykle mam dwie lub trzy w lodówce. Zamiast wędlin, które ostatnio straciły sławę, chyba na dobre. Liczne badania naukowców dowodzą, że składniki użyte do ich wyrobów mogą przyczynić się do rozwoju nowotworów. A kanapki można pysznie zjeść z pastą. Choćby z białej fasoli ze skórką cytrynową.  100 gram ( suchego produktu)  ugotowanej do miękkości fasoli  2 ząbki czosnku skórka z cytryny 1 łyżka soku cytrynowego łyżka oliwy z oliwek fileciki anchois Wszystkie składniki miks... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.